Дома > Вести > Вести од индустријата

Кога ми треба машина за перење под притисок?

2022-07-20



 

Машината за перење под притисок е корисна за чистење на која било надворешна површина што има прекриена нечистотија, маснотии, остатоци од растенија или друг материјал на голема површина.

За да спречите повреда, избегнувајте миење под притисок на било што живо, без разлика дали се работи за луѓе, животни или растенија. Ако перете под притисок во близина на растителни кревети, користете кеси за ѓубре или други пластични прекривки за да спречите спрејот да ги оштети вашите растенија.

Бидејќи машините за перење под притисок главно се користат за поголеми или повалкани работи, исто така нема смисла да се користат на многу мали површини, освен ако тоа не е дамка од која едноставно не можете да се ослободите. Ако е потребно подолго време за да ја извлечете машината и да ја поставите отколку колку време ќе ја користите, размислете за рачно чистење.

 

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept